Bikinitrender sommaren och hösten 2015

Sommaren är fortfarande här och är till för att njutas, speciellt om det bjuds på soligt väder. Bara för att sommaren i Sverige snabbt tar slut så behöver du inte oroa dig. Du kan enkelt förlänga årets sommar långt in på hösten. Antingen kan du boka en sista minuten-resa till ett soligare land eller så kan du besöka ett härligt spa där du får njuta av värme och bad i härlig temperatur. Då bör du ha en snygg bikini med dig och nu är precis rätt tid att inhandla den eftersom butikerna börjar rea ut badkläder.

Blommigt, sportigt och retro

Årets hetaste trender är blommiga tryck, sportiga modeller och höga bikinitrosor som andas 50-tal. Enligt Expressen är turkos en av de hetaste färgerna i sommar och i höst. Du kan gärna välja modeller som täcker lite mer; det ska inte längre vara minibikinis som visar upp så mycket som möjligt. Det uppskattas nog av många som inte känner sig så bekväma med att visa allt.. Vad gäller modeller får det gärna vara halterneck och bygel-bh som ger ett mer ”ordentligt” intryck.

Köp på nätet

När du väljer vart du ska köpa din nya bikini ska du satsa på att göra det online. Det är där du finner du ett större urval av bikinis i bra kvalitet och det är där du hittar något helt unikt, för man vill ju inte bära samma som alla andra även om man följer trender.

Det är enkelt att känna dig väl till mods på stranden. Du ska inte bry dig om någon annan och hur de ser ut utan tänk först och främst på dig själv. Det är en viktig anledning till att skaffa en bikini du tycker är snygg – då ökar ditt självförtroende några snäpp.